Microsoft 365 Security salgstræning

Microsoft 365 Security salgstræning

Session Details

By registering on this page, you will be registered for the entire course.

Dette forløb, bestående af 8 korterevarende Teams sessioner, har til formål at hjælpe vores Microsoft partnere (sælgere og presales) med at udbygge forståelsen af de vigtigste Microsoft 365 Security produkter og features, således at der er en klar forståelse af fordelene og værdien for kunder.

Én ting er f.eks. at vide, at Azure AD kan beskytte identiteter og adgange, at Intune er et Mobile Device Management-værktøj, at Defender for Endpoint leverer ”next generation” beskyttelse, at Microsoft Sentinel er en cloud-baseret SIEM platform – en anden ting er at forstå, hvad det egentlig betyder, hvordan tjenesterne fungerer, og ikke mindst hvordan og hvornår de skaber værdi for kunderne.

Med andre ord består dette forløb af træning, hvor Crayon konsulenter forklarer Microsoft 365 Security i øjenhøjde – uden en masse fancy ord og tekniske begreber.

Dette forløb skal – kort fortalt – hjælpe jer med at skabe den gode og informative kundesamtale om sikkerhed, der sætter 2 streger under, at I ved, hvordan kunder skal beskyttes:

“When we try to convince a new client to work with us, the main conversation is around security. It is part of collaboration projects, but security is the reason we retain clients. Our offerings show that we know how to protect them.”

Speakers

 • Behzad Motaghi

  Behzad Motaghi

  Cloud Advisor
  Crayon

 • Claus Sønderstrup

  Claus Sønderstrup

  Cloud Advisor
  Crayon

 • Rolf Østergaard

  Rolf Østergaard

  Cloud Advisor
  Crayon

 • Peter Egemar Larsen

  Peter Egemar Larsen

  Cloud Advisor
  Crayon

Tags

Audience Sales
Format Online
Language Danish
Solution Area Security